; Згода на збір та обробку персональних даних
Згода на збір та обробку персональних даних
1. Реєструючись в особистому кабінеті на сайті https://www.lk-jkg.com, Я:
- Приймаю Угоду користувача;
- Надаю згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджую те, що ознайомлений(а) з метою обробки персональних даних та правами, наданими мені згідно ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних".

2. Метою обробки персональних даних користувача є забезпечення можливості:
- Отримання користувачем інформації щодо виставлених та оплачених рахунків на сплату за житлово-комунальні та інші послуги та збереження його платіжної історії;
- Здійснення оплати за житлово-комунальні та інші послуги через мережі фінансових організацій-партнерів;
- Отримання корисної інформації правового характеру;
- Надання користувачу послуг підприємством.

3. Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI).

4. Права суб'єкта персональних даних відповідно ст.8 до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI

4.1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.

4.2. Суб'єкт персональних даних має право:

4.2.1. Знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
4.2.2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
4.2.3. На доступ до своїх персональних даних;
4.2.4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
4.2.5. Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
4.2.6. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
4.2.7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
4.2.8. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
4.2.9. Вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
4.2.10. Відкликати згоду на обробку персональних даних;
4.2.11. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.